Claessen ELGB, uw sourcing en services partner

Met 7 vestigingen en een 70-tal medewerkers in dienst, zijn wij een vooraanstaande handelspartner met een betekenisvolle marktpositie in België. Daarenboven maken wij deel uit van Solar A/S Group, met 166 vestigingen en 11 centrale magazijnen gespreid over Noord- en West-Europa.

De basis van Claessen ELGB als sourcing en services onderneming is een doelgerichte en productieve dienstverlening. Het sleutelwoord is beschikbaarheid – of het nu gaat om personeel, kennis, producten of service. Op elk moment proberen wij u het juiste product, op de juiste plaats, in het juiste aantal te beiden en u te voorzien van de juiste technische en commerciële ondersteuning!

Naast standaard elektrotechnische materialen, kunnen wij u voorzien van kabel, home automation, verlichting, industrie, HVAC, huishoudapparaten,…

Graag spelen wij in op uw specifieke wensen en daar waar wij mee kunnen denken met onze klanten doen wij dat ook, alsof dat de gewoonste zaak van de wereld is. En eigenlijk is het dat voor ons ook!

Bij Claessen ELGB bent u als klant géén nummer, maar heeft u een naam en een gezicht!

 

De vestigingen hebben naast een goede bereikbaarheid nog een ander belangrijk voordeel: een regionaal afgestemde voorraad. Claessen ELGB stelt haar klanten in staat flexibel te werken, omdat zij voor haar afnemers de producten op voorraad neemt.

Dit houdt in dat de klant op ieder moment de benodigde materialen tot zijn beschikking kan hebben.
Goederen in voorraad, vóór 18u00 besteld, worden de volgende dag in de regio bezorgd, hoofdzakelijk met eigen vervoer.
Daarnaast heeft elke vestiging een sterke afhaalbalie. Door deze balie-functie zie je ook dat "contact" een sleutelwoord is binnen onze organisatie.

 

 

 

 

 

 

 

… nu ook via Claessen ELGB 

Meer