Beste klant,

Beste partner,

We houden eraan u te informeren over de overnameovereenkomst van de activiteiten en het personeel van uw vertrouwde groothandel Claessen ELGB door Cebeo uit Waregem. We zijn ervan overtuigd dat deze beslissing de beste garantie is op de continuïteit van de samenwerking met de klanten van Claessen ELGB op Belgische markt.

De beperkte schaalgrootte van Claessen ELGB was voor de Deense eigenaar Solar A/S onvoldoende om verder de nodige investeringen te doen en verder in te spelen op de steeds evoluerende noden van de klant.

Dankzij de synergie die door deze operatie ontstaat, zal Cebeo aan de klanten van Claessen ELGB nog meer toegevoegde waarde kunnen bieden. In de toekomst zal u genieten van  de voordelen van de Cebeo e-shop, een ruime voorraad, sterke logistieke diensten en gespecialiseerde technische ondersteuning op maat van uw projecten.

In de komende weken zal overleg gepleegd worden met het management van Claessen ELGB om de transitieplannen voor de toekomst voor te bereiden; hierbij zal zoveel mogelijk rekening gehouden worden met het evenwicht tussen commerciële, financiële en sociale aspecten.

We zorgen voor de nodige continuïteit: u kan als klant verder terecht in uw vertrouwde filiaal van Claessen ELGB. U verneemt te gepasten tijde meer over het verdere verloop van deze operatie.

We kijken vol vertrouwen uit naar een succesvol en duurzaam partnership.

Met vriendelijke groeten,

Koen Braem
Commercieel Directeur Claessen ELGB


Alexander Dewulf
CEO Cebeo nv

 

 

Claessen ELGB, uw sourcing en services partner

Met 7 vestigingen en een 70-tal medewerkers in dienst, zijn wij een vooraanstaande handelspartner met een betekenisvolle marktpositie in België.

De basis van Claessen ELGB als sourcing en services onderneming is een doelgerichte en productieve dienstverlening. Het sleutelwoord is beschikbaarheid – of het nu gaat om personeel, kennis, producten of service. Op elk moment proberen wij u het juiste product, op de juiste plaats, in het juiste aantal te beiden en u te voorzien van de juiste technische en commerciële ondersteuning!

Naast standaard elektrotechnische materialen, kunnen wij u voorzien van kabel, home automation, verlichting, industrie, HVAC, huishoudapparaten,…

Graag spelen wij in op uw specifieke wensen en daar waar wij mee kunnen denken met onze klanten doen wij dat ook, alsof dat de gewoonste zaak van de wereld is. En eigenlijk is het dat voor ons ook!

Bij Claessen ELGB bent u als klant géén nummer, maar heeft u een naam en een gezicht!

 

De vestigingen hebben naast een goede bereikbaarheid nog een ander belangrijk voordeel: een regionaal afgestemde voorraad. Claessen ELGB stelt haar klanten in staat flexibel te werken, omdat zij voor haar afnemers de producten op voorraad neemt.

Dit houdt in dat de klant op ieder moment de benodigde materialen tot zijn beschikking kan hebben.
Daarnaast heeft elke vestiging een sterke afhaalbalie. Door deze balie-functie zie je ook dat "contact" een sleutelwoord is binnen onze organisatie.

 

 

 

 

 

 

 

… nu ook via Claessen ELGB 

Meer